söndag 28-2-2010
2010-02-28 / 22:36:39 / Allmänt

tjaoo.. händelserikt lov vill ja säga. Åkte med lastbilen o emil upp till uschlehamn mitt i nattan till torsdags.. sov o hade allmänt massa kvallitetstid med grabbarna! såklart fick jag gömma mig o fly från soft air gun kulor, inte första gången..!  lite jobb, massa snö o skit..
nyss hemkommen från jobbet o försöker nu få ordning på röran inför kommande vecka.. Puhh!
Mycket att göra inför årets fest!! =)


Måndag: baka smörgåstårtor. Kolla lägenhet

Tisdag: Den stora dagen! sjukgymnasten, systemet. kalas 16.30

Onsdag: träffa Eleine, tjöta lekar, handla

Torsdag: handla, fixxa lekar

Fredag: fixxa lokalen, FESTA!!!! ALL NIGHT LONG

Lördag: Bakis, städa. falkenbergsrevyn

Söndag: Dop för Liam

Just nu funderar jag på att sova.. fortfarande schleden efter krillans 20 årsfest inatt... ♥

Idag på jobbet skulle jak olla på deras stora almenacka vad de va till kvällsmat. då insåg jag att de e den 28 februari idag..
 28 februari!  =2 dar till min födelsedag!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH!!! helt sjukt! först då insåg jag att ja fyller år på tisdag. sen gick jag med ett leende på läpparna resten av dagen.. =) still smiling!

God kväll!
2010-02-24 / 21:56:27 / Allmänt

Idag ringde klockan vid 8. Lady som löper och då sover i mitt rum på natten kom så glatt och skulle hälsa. Det görs alltid genom att främre delan at hunden är i sängen och hon sträcker ut bena, o där typ kraffsar med framtassarna i sängen. Dock så kom jag i vägen.
Fick en tass mitt mellan näsan o munnen. En klo drog jämns med kanten på överläppen, 2 andra mitt över läppen
o lämnade sår på läppen. o sen drogs tassen från munnen ner mot mitten på käkbenets högersida..
=massa ONT, flera röda sträck och sår på både läpp o kind. Och överläppen är fortfarande jättesvullen!

efter den mysiga morgonstund va de dags att ta sig ut till duschen o klä sig. Packa o brumma -genom dimma man inte såg mer än någon meter framför sig- till pappa o Carro.
Carro, Emma o ja drog till stan och gjorde massa äranden, och kollade på bebisarna.. Helt sjukt, ja ska ha två, TVÅ syskon.. asballt =)


Sen va vi på ålderdomshemmet och fikade med farmor, o ja färgade farmors hår med en totalt orange färg..?!?
Såg inte resultatet men farmor sa att det verkade bra.. får la se hur många grå strån hon har med tanke på att färgen inte skulle täcka.. haha


Nu sitter jag här med carro i soffan, vi kollar på os o kom ganska snabbt överens att längdskidor är värdelöst, och att de nästan sätter på varann bakifrån under åkningen..
Vid 12tiden är de meningen att Emil ska hämta upp mig så ska jag åka lastbilen med honom... =) YAY

men nu forttsäter OS tittandet o chipsätandet här.. hejhej!



fredag 19/2-2010
2010-02-19 / 14:33:26 / Allmänt

GRATTIS PAPPA!!!! idag e pappsen 38 o gammal..=)  ♥

bild från i julas då vi undrade om de verkligen bara va carro som skulle ha barn...

Idag har jag jobbat. Nu softar ja gärnet o sen ska jag massera en kund på karlsbergs gård. O efter det blir det kalas för pappa =) sover nog där med.. Imorgon blir det mer jobb. på söndag ännu mer jobb o på måndag ska ja såklart med jobba. . GILLAS STARKT! vill jobba massa massa massa så att jag kan flytta till lägenheten ja o robin kollat på.. Min dröm just nu alltså ♥
Mitt hår gillar inte alls mig just nu.. ni har ju sett här under vad ja gjort.. men nu har jag precis borstat ut de.. tog en bra stund o typ halva håret e borta nu. .  kanske inte så bra men vafan, man lever bara en gång ;)



Men jag fick iaf volym på fanskapet för en gångs skull. . .

Och idag skulle ja fyllt 20..!!! om ja inte hade vart så jävla efterbliven redan då.. sååå grattis till mig =)

Buongiorno a tutti felici
2010-02-18 / 12:09:43 / Allmänt

Idag äre torsdag.. Jag är frisk o hel o förväntansfull på dagen... Njaa nästan iaf.. har fullt upp med att kolla klänning, mönster, tyg o massa skit till balen. ska man gå på balen? Ja det är svårt..!
Jag har gjort specialiten. Mickans förstörde hår. En en gång! Hur gör man? tänker ni.
- Man borstar inte håret. knör upp allt i en trasselknut. duschar, inget balsam, ruffrar runt med handuk, inser att de går inte o borsta o knör upp de i en nu knut. den går man så o så sover man, borstar inte håret. sover knör ihop en knut, duschar utan balsam, torkar.. o nu har ja precis satt upp en boll igen. . . JA! mitt hår är väldigt slitet just nu..

Imorgon fyller min pappa år.. 38 blir gubbafan =) gammel nu  blir kalas verkar de som.
kl 3 ska ja till sjukgymnasten. Fan hon kör sönder mina knän.. shit alltså! i tisdags kunde ja knappt gå därifrån, benen bara skakade! men ingen träningsverk eller så bara allmänt utpumpade knän.
Mina naglar e helt lost just nu. de bara böjer sig går av o delar sig o fsansar sig. näringsbrist? JA!
Undra vad man ska hitta på nu tro? hmmm

I måndags brottades ja o robin i hans säng.. han slängde runt med mig. o till sjut landade ja på enn glas som stod breve sängen.. gjorde SVINONT!!!! HELT SJUKT! sen va jag helt öm. o dagen efter märkte ja en rund ring på mitt lår...
O nu ser de ut såhär.. gär svinont när ja spänner musklerna . . . aaaaaj



Mördarglaset...


Helgen gick åt till att fira Michael som fyllde 20 den 10 feb =) PARTYYYY!!!

soo long!

HELT JÄVLA OTROLIGt!
2010-02-13 / 04:37:05 / Allmänt

det finns på nyheter och tidningar, otroligt! EN vän, son, släkting. Någons älskade är borta..!
Det har nu gått en vecka. Men trots det kan jag inte riktigt förtstå vad som hänt. En vän till mig, en kille i våran klass är borta. David Birgersson. Vi var ute och letade efter dig. Det är sjukt att du är borta..! kan inte förstå hur din familj känner. Jag vill INTE veta hur dom känner.. Jag vet hur jobbigt livet kan vara. Men att leva i ovisshet är oacceptabelt.
Där g¨r gränsen allderles förlångt förbi! En snäll go pojke i vår klass saknas. Vi saknar dig killen. Och du ska veta att vi längtar tills du kommer hem. Vi vet inte vad som hänt. lever du? vAR ÄR DU? kom hem nu.. = /
Uppenbarligen är NÅGOT FEL! Vi ska ta studenten tillsammans! så enkelt är det!!! Det börjar bli riktigt påfrestande! VAR ÄR DU?! HUR MÅR DU?! NÄE KOMMER DU HEM?!! helt jävla otroligt. Man vet inte vad man ska säj. Vi saknar dig! och vill ha dig tillbaka! ♥älskade David

onsdag ida ja..
2010-02-03 / 23:04:28 / Allmänt

SJUKT mycket snö ute...! Igår när ja blev hemkörd så gick de inte o köra upp på vår väg. när jag då skulle gå upp så va det så mycket snö så att hela, HELA! mina ben försvann.. ??!?!?! Men ja ♥ snö
Hade ganske mycket snö på mig o den smalt fort, Ja, ja e het. Idag var taxi sjukt sega.. snön såklart. Miljoner utlänska lastbilar har sladdat runt i sverige och idag kunde man inte komma ut från vår väg till 153an för en lastbil från den bortre filen hade sladdat o stod med bilen i diket o släpet för vår utfart.. Jobbigt värre. Ja, för pappa som fick gå upp på sin sovmorgon o köra p&j till, skolan eftersom deras buss inte kom.. hehe

På manikyr pedikyren fick vi Fika av Mia! =) ASGO sweishernötkaka (?)
Till midda blev de Tacos, Hade vart mer uppskattat om min näsa kunnat rinna mindre o om smaklökarna fungerat effektivare, eller ens närvarat överhuvudtaget..?! Till efterrätt gjorde jag en lovely smothie.. Me like =)

Eleine o Jag ska flytta,, japp de e sant. Men vart. . . ?? hmm sug på den du.. =)

O du Eleine, Det är en HM påse ivägen på en av dina bilder på din blogg..
ja ska visa